کامران
2 سال پیش توسط کامران مطرح شد
6 پاسخ

رابط کاربری اپلیکیشن ها

سلام
رابط کاربری اپلیکیشن ها دقیقا با چه زبانی نوشته میشه؟
برای مثال رابط کاربری اپلیکیشن های اندروید مثل دیوار، دیجی کالا؛ اسنپ، اینستاگرام و ...


ثبت پرسش جدید
محمدرضا
تخصص : <programmer/>
@mrjazini.ir 2 سال پیش مطرح شد
1

سلام
در کل طراحی رابط کاربری توسط گرافیست ها و در نرم افزار هایی مثل figam , adobe xd هست اما پیاده سازی اون بحثش جداست
بخش فرانت یا کلاینت رو که کاربر میبینه با react native و flutter و ... پیاده سازی میکنن


کامران
@Kamran7 2 سال پیش مطرح شد
0

درود بر شما
منظور من همون پیاده سازی بود.


افشین جعفری
تخصص : برنامه نویس فرانت
@afshindw 2 سال پیش مطرح شد
-1

سلام
این امر معولا با ابزار هایی مثل ریکت نیتیو انجام میشه
ولی محبوب ترین زبان برای این کار در حال حاضر فلاتر میباشد


کامران
@Kamran7 2 سال پیش مطرح شد
0

ممنون از توجهتون


زهرا رحیملو
تخصص : UX/UI Designer | Product Desig...
@ZahraRahimloo 4 روز پیش مطرح شد
0

سلام! رابط کاربری اپلیکیشن‌ها معمولاً با استفاده از زبان‌ها و فریم‌ورک‌های مخصوصی که برای توسعه اپلیکیشن‌های موبایل طراحی شده‌اند، نوشته می‌شود. برای اپلیکیشن‌های اندروید مثل دیوار، دیجی‌کالا، اسنپ و اینستاگرام، معمولاً از تکنولوژی‌ها و زبان‌های زیر استفاده می‌شود:

  1. برای اپلیکیشن‌های اندروید:
    Java: زبان اصلی برای توسعه اپلیکیشن‌های اندروید در گذشته بود. با استفاده از Java، توسعه‌دهندگان رابط کاربری (UI) اپلیکیشن‌ها رو با استفاده از XML (برای طراحی UI) و Java (برای منطق اپلیکیشن) ایجاد می‌کنند.

Kotlin: از سال ۲۰۱۷، Kotlin به عنوان زبان اصلی توسعه اندروید از سوی گوگل معرفی شد و بیشتر اپلیکیشن‌های جدید با Kotlin نوشته می‌شوند. Kotlin با Java سازگاری دارد و می‌توان از آن در کنار Java استفاده کرد. طراحی رابط کاربری هم با استفاده از XML یا Kotlin DSL انجام می‌شود.

XML: در هر دو زبان Java و Kotlin، برای طراحی رابط کاربری اپلیکیشن‌ها از فایل‌های XML استفاده می‌شود. این فایل‌ها شامل طراحی ویجت‌ها و اجزای مختلف UI هستند (مثل دکمه‌ها، متن‌ها، تصویرها و غیره).

  1. برای اپلیکیشن‌های iOS (مثل اینستاگرام، تلگرام، و ...):
    Swift: زبان اصلی برای توسعه اپلیکیشن‌های iOS است. رابط کاربری در این اپلیکیشن‌ها معمولاً با استفاده از SwiftUI (ابزاری جدیدتر برای طراحی UI در Swift) یا UIKit (ابزار قدیمی‌تر) طراحی می‌شود.

Objective-C: زبان قدیمی‌تری است که قبل از Swift برای توسعه اپلیکیشن‌های iOS استفاده می‌شد. اکثر رابط‌های کاربری قبلی با استفاده از Interface Builder و Storyboard طراحی می‌شدند.

  1. برای اپلیکیشن‌های کراس پلتفرم (اندروید و iOS):
    Flutter: یک فریم‌ورک کراس‌پلتفرم که از زبان Dart استفاده می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که رابط کاربری یکسانی برای هر دو پلتفرم اندروید و iOS ایجاد کنید. طراحی رابط کاربری در Flutter بسیار انعطاف‌پذیر است و می‌توان به راحتی طراحی‌های پیچیده را پیاده‌سازی کرد.

React Native: فریم‌ورک دیگری است که از JavaScript برای ایجاد اپلیکیشن‌های کراس پلتفرم استفاده می‌کند. رابط کاربری در React Native با استفاده از کامپوننت‌های خاص آن ساخته می‌شود.

جمع‌بندی:
رابط کاربری اپلیکیشن‌های اندروید معمولاً با Java یا Kotlin به همراه XML برای طراحی UI نوشته می‌شود. در حالی که برای اپلیکیشن‌های iOS از Swift یا Objective-C استفاده می‌شود. اگر اپلیکیشن‌های کراس پلتفرم مد نظر باشد، از فریم‌ورک‌هایی مثل Flutter یا React Native می‌توان استفاده کرد که رابط کاربری را برای هر دو پلتفرم می‌سازند.


علی هاشمی
تخصص : کارگر
@AliHashemi1385 3 روز پیش مطرح شد
0

سلام سلام سلام


برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام